loading

Nesbali

Private house at Nesbali, Seltjarnarnes

The scheme shows a 340m² single floor house on a 940 m² lot, of which the living area is 290m². The house consists of three spatial elements where the central communal space has a higher ceiling and captures more light. On either side are more private spaces, for the kids on one side and the mother’s suite on the other. The house looks in on itself for the most part but opens up to one open panorama the house has towards the west.

The project is currently going through planning stages at the Municipality and concurrently being altered from its original design.

VIEW: New Scheme 

 

 

VIEW: Old Scheme 

Nesbali

Category

Private Residences

Date

October 21, 2015

Client

Share this Project

Sóltún

previous project in: Commercial Buildings
completed: 21 October 2015

Read More

Austurkór

next project in: Private Residences
completed: 28 October 2015

Read More